Onze academy, inspirerend voor u

Solutioncy, de innovatie van consultancy

Het probleem

Uitvoerende instanties worden vaak ondersteund door externe consultancybureaus. Deze bureaus zijn gericht op het helpen van de klant, de uitvoerende instantie, bij hun dienstverlening naar de markt. Het fundament van deze consultancy is echter drijfzand en door een uurtje-factuurtje-mentaliteit hebben deze bureaus er belang bij dit drijfzand in stand te houden. Zij willen zichzelf immers niet overbodig maken. Kortom, het verdienmodel van consultancybureaus is één van de belangrijkste oorzaken van de administratieve rompslomp.

Solutioncy

Met SixBlocks solution hebben de consultancybureaus dé mogelijkheid om hun werkzaamheden te baseren op een stevig fundament. Bij die bureaus werken namelijk hele slimme professionals met de juiste intrinsieke motivatie om de klant, de uitvoerende instantie, écht te helpen.

Het Exceed expectations-principe van SixBlocks solution is gebaseerd op één manier van denken en werken voor alle veranderingen die relevant zijn voor de uitvoerende instantie. Dit betekent dat deze slimme professionals concrete waarde toevoegen en oplossingen leveren aan de uitvoerende instanties, in plaats van uren. Het overdragen van deze revolutionaire verandering van denken en werken noemen wij daarom solutioncy.

Academy

Wij willen de hoogste kwaliteit solutioncy garanderen aan de uitvoerende instanties. Daarom geven wij de Solutioncy Academy SixBlocks de hoogste prioriteit; het ‘unieke recept’ van SixBlocks solution delen wij tot in het diepste detail met onze strategische business partners. Zij zullen dat recept vervolgens delen met de business partners, die het op hun beurt weer aan de uitvoerende instanties overdragen. Zo wordt iedereen betrokken en vindt er onderling coaching en inspiratie plaats.

Certificering

De overkoepelende Solutioncy Academy SixBlocks certificeert periodiek de strategische business partners en business partners, om de kwaliteit van de solutioncy in stand te houden. Continu worden nieuwe innovatieve initiatieven geïntroduceerd, waarbij iedereen elkaar inspireert om op steeds hoger niveau te komen.

Bedrijfstakoverstijgend

De Solutioncy Academy SixBlocks heeft een bedrijfstakoverstijgend karakter. Business rules die bij partij X in bedrijfstak Y spelen, kunnen interessant zijn voor partij A in bedrijfstak B. De intentie is om continu met elkaar in contact te komen, te delen en te vermenigvuldigen. Hierdoor groeit de solutioncy op een organische manier tot steeds hoger niveau en zal iedereen zich verwonderen over de mogelijkheden van de zes blokken.

GEÏNTERESSEERD IN SIXBLOCKS SOLUTION?

Als u ook vindt dat de bestaande bedrijfsprocessen extreem vereenvoudigd moeten worden, sluit u dan aan bij onze inspirerende reis.