Onze partners

Verbinden, delen en vermenigvuldigen

ICT Group en SixBlocks solution gaan samen complexiteit in administratieve processen te lijf

Lees hier het volledige persbericht van 8 september 2020.

“De uitdaging die SixBlocks solution in de markt aangaat kunnen we vanuit ICT perfect aanvullen met onze software development kennis en ervaring en daarmee de slagvaardigheid optimaliseren. Het ondernemerschap, de grote ambitie van Sixblocks en de gestructureerde project aanpak vanuit de ICT Group zorgen voor een goede gebalanceerde basis om een succesvol product te creëren. Met het imago en de professionele organisatie van ICT Group zijn wij complementair aan de conceptuele visie en wendbaarheid van SixBlocks solution. Deze samenwerking gaat zeker leiden tot een mooi en succesvol product.”

– Ad van Dongen – ICT Group Business unit manager High Tech

“De visie van SixBlocks solution op basis van het “Fix All Changes” principe voor de business rules past uitstekend bij de high-tech aanpak van ICT Group die met model-driven engineering technieken de complexiteit al vanaf de start van het project beheersbaar weet te houden. Dit maakt pijnloze groei mogelijk in de complexe systemen bij klanten in de administratieve markt en verstevigt daarmee de positie van ICT Group. In het voortraject bleek ook nog eens dat de persoonlijke ‘klik’ aanwezig is. ICT Group en SixBlocks solution zullen elkaar daardoor sterker maken en continue innovatief kunnen zijn op het gebied van technologie, de markt en de mens.”

– Frank van der Kruijssen – ICT Group Senior System Architect

“Onze missie is om de complexiteit van producten, system en diensten te vereenvoudigen via user experience design. In onze projecten in de zorg, industrie, overheid en bankwereld zien wij veel te vaak dat gebruikers zich moeten aanpassen aan systemen waarin de manier van werken hard is gecodeerd door de leverancier. Vanuit de user experience is dit de omgekeerde wereld, het systeem dicteert de gebruikers.

Daarbij zorgt een lock-in met leveranciers dat er weinig kan veranderen, veel IT budget verloren gaat en dat vele UX integratieconcepten die we met onze klanten bedenken hier last van hebben.

SixBlocks wil kennis en middelen delen zodat organisaties zelf hun processen kunnen inregelen en kunnen ondersteunen. Zij kunnen op hun beurt anderen enthousiast maken waardoor een beweging, een inktvlek effect, tot stand wordt gebracht. Wij geloven in deze benadering, het getuigt van visie en van echte leiderschap.

Wij zijn daarom verheugd dat SixBlocks de synergie ziet met FLO, om vanuit onze focus op de user experience samen verandering mogelijk te maken.”

– Han Kohar – Founding partner and UX director