Uw strategie, samen met ons

Met u als uitvoerende instantie, business- en/of ICT-partner creëren wij een inspirerende netwerkorganisatie

Inspiratie

Om invulling te geven aan onze missie en visie zijn wij ervan overtuigd dat de strategie van een inspirerende netwerkorganisatie de best passende is. Onze klanten zijn strategische business partners, business partners en uitvoerende instanties. Het is erg belangrijk dat de missie, visie en kernwaarden van SixBlocks solution goed passen bij die van onze klanten. Samen kunnen we van elkaar leren en elkaar inspireren.

Stapje voor stapje

De revolutionaire manier van omdenken, waarmee u uw complexe ICT-landschap ontrafelt, is niet iets wat zomaar in één keer wordt ingevoerd. Dat gebeurt in een gezamenlijk proces waarbij de expertise in uw organisatie stapje voor stapje evolueert. SixBlocks solution heeft daarvoor een unieke aanpak uitgewerkt waarbij uw strategie centraal staat.

De eerste stap: wij gaan een korte periode aan de slag met een klein team van maximaal 5 mensen uit uw organisatie. Zij worden voorbereid op het creëren van de nieuwe situatie: geen administratieve rompslomp meer. U bepaalt in welk tempo en met welke mensen het team kan worden uitgebreid. Daarbij ondersteunen wij u, zorgvuldig en weloverwogen.
Het team en de scope worden telkens iets groter, en zo groeit uw organisatie zonder risico naar het moment waarop de voorbereidingen 100% zijn uitgewerkt. Pas dan wordt het ontrafelen van uw complexe ICT-landschap opgeschaald. De revolutionaire manier van omdenken wordt vanaf dat moment daadwerkelijk uitgerold. De mensen in uw organisatie kunnen écht hun werk doen, met plezier en trots, zonder druk te zijn met allerlei administratieve rompslomp.

Uitvoerende instantie

De uitvoerende instanties zijn onze primaire doelgroep. Zij onderhouden de specifieke business rules voor hun eigen portefeuille en spelen zo proactief in op alle veranderingen. Eén denk- en werkwijze zorgt voor wendbaarheid, snelle time-to-market, significant lagere kosten en mogelijkheden voor nieuwe producten, diensten en innovaties. Met onze kernwaarden ondernemerschap, verbinding en fun is tevredenheid van de medewerkers van onze klanten, inclusief hun eindklanten, het belangrijkste speerpunt.

Business partners

De uitvoerende instanties worden geïnspireerd door onze business partners. Door de holistische aanpak van SixBlocks solution vinden zij oplossingen voor nieuwe producten, diensten en innovaties, in iedere bedrijfstak, voor alle veranderingen.

De business partners zijn de specialisten; zij modelleren de business rules in de zes blokken van SixBlocks solution en dragen het uit aan de uitvoerende instanties in hun klantsegment.

Strategische business partners

De revolutionair nieuwe manier van denken en werken op basis van het
Exceed expectations-principe wordt geborgd door onze strategische business partners. Deze specialisten hebben het volledige overzicht over alle business rules per bedrijfstak. Bovendien kennen zij de uitvoerende instanties en de business partners in de markt. De strategische business partners hebben de capaciteit om samen met SixBlocks solution de business partners te certificeren die de omdenk-methodiek toepassen.

ICT-partners

Voor het onderhouden en verder ontwikkelen van de technologie van het platform werken wij samen met verschillende ICT-partijen, gespecialiseerd in het integrale platform, innovatieve softwaretechnologie en UX design. Wij willen onze partners en klanten inspireren om tot slimme, creatieve en innovatieve oplossingen te komen voor alle vraagstukken uit de markt.

GEÏNTERESSEERD IN SIXBLOCKS SOLUTION?

Als u ook vindt dat de bestaande bedrijfsprocessen extreem vereenvoudigd moeten worden, sluit u dan aan bij onze inspirerende reis.